De koningin werkt mee

Haringsnijden op jouw locatie

Anneke komt graag langs bij jouw bedrijf om jullie de fijne kneepjes van het haringsnijden bij te brengen. Beginner of vergevorderd? Het kan altijd nog beter, mooier en sneller.

Geef jouw winkel een beetje 'Royalty'

Mogelijkheden voor vishandels

Wil jij je skills als haringsnijder of snijdster verbeteren? Of die van je medewerkers? Anneke komt graag bij je langs! Jij kiest de tijd en de plaats.

Snijtechniek

Anneke snapt precies wat er moeilijk is aan haring snijden en kan daardoor heel goed uitleggen hoe je de techniek onder de knie krijgt. “In het begin is het gewoon heel moeilijk! Ik dacht zelf ook toen ik net begon: hoe ga ik dit ooit leren? Hoe krijg ik het velletje er netjes af? Want dat is het moeilijkste. Daar kan ik je tips over geven en ook over de rest van het snijproces. Als ondersteuning heb ik een filmpje waarop je het nog een keer rustig kunt bekijken. En daarna natuurlijk vooral veel meters maken. Want haring snijden is oefenen, oefenen, oefenen. Blijft het moeilijk? Als het nodig is kom ik gewoon nog een keer terug.”

  

Verkooptechniek

Anneke staat erom bekend dat ze zelfs de grootste twijfelaar aan de haring krijgt. Daar heeft ze zo haar ’trucjes’ voor. Die komen voort uit haar grote passie voor haring en haar overtuiging dat haring goed is voor iedereen. Er is altijd wel een bereiding te vinden die iemand wél lekker vindt. Anneke brengt haar enthousiasme en tips en trucs voor haring en verkooptechniek graag over aan jouw personeel.

De laatste partijen

Overweeg je om je haringparty op te laten fleuren door Anneke? Hier vast een voorproefje om je in de stemming te brengen!

Haring workshop Lowlands 2018

Haring workshop Lowlands 2018

Hier een filmpje uit de oude doos. Soms krijg ik bijzondere opdrachten binnen, zo kwam ook Lowlands op mijn pad. Ze zochten experts in verschillende vakgebieden. Van een workshop de 'Wim Hof-Methode' (je weet wel, in dat ijsbad) tot een workshop ballonnen figuren...

‘Indrukwekkende ervaring’

‘Indrukwekkende ervaring’

11 juni was de opening van het haringseizoen. Ik was gevraagd door het Nederlands Visbureau en Maarten van der Bent van haringhandel Hoek om het eerste vaatje te keuren in het Amphia ziekenhuis in Breda.