De Koningin op bezoek

Je eigen haringparty organiseren

Anneke komt graag bij je langs om je haringparty kleur en fleur te geven. Met een strakke haringkraam, een kekke outfit en natuurlijk topkwaliteit haring.

Geef jouw haringparty een beetje 'Royalty'

DE Queen op jouw haringparty

Waar je maar wilt: bij je bedrijf, in je tuin, bij een feest of evenement, alleen of met een team. “Ik snij verse haring voor je, precies zoals jij en je gasten dat willen. Jullie worden helemaal verwend. Ook vertel ik allerlei leuke weetjes over haring en maak er een echte show van.”

Vanaf een minimum van 150 haringen komt Anneke bij je langs, overal in Nederland. Mocht je feest daar te klein voor zijn, neem even contact op, dan kijken we hoe we dat oplossen.

Haringparty voor liefhebbers

Van tevoren overleggen we alles goed, zodat het precies wordt zoals jij wilt en je de haring krijgt die jij lekker vindt. Er zijn heel veel verschillende soorten haring, dus we zoeken eerst samen uit welke haring bij jou als haringliefhebber past!”

Workshops samen met Arie Kuijt

In samenwerking met Arie Kuijt van Visfileren.nl is Anneke ook in te huren voor het geven van workshops haring snijden. Dus wil je zelf leren haring schoonmaken, eventueel in combinatie met het leren fileren van andere vissoorten, neem contact via workshops vis fileren! 

De laatste partijen

Overweeg je om je haringparty op te laten fleuren door Anneke? Hier vast een voorproefje om je in de stemming te brengen!

Haring workshop Lowlands 2018

Haring workshop Lowlands 2018

Hier een filmpje uit de oude doos. Soms krijg ik bijzondere opdrachten binnen, zo kwam ook Lowlands op mijn pad. Ze zochten experts in verschillende vakgebieden. Van een workshop de 'Wim Hof-Methode' (je weet wel, in dat ijsbad) tot een workshop ballonnen figuren...

‘Indrukwekkende ervaring’

‘Indrukwekkende ervaring’

11 juni was de opening van het haringseizoen. Ik was gevraagd door het Nederlands Visbureau en Maarten van der Bent van haringhandel Hoek om het eerste vaatje te keuren in het Amphia ziekenhuis in Breda.